Livrare gratuită la comenzile de peste 250 de lei!

De ce ceară de soia?

De ce ceară de soia?

 

Scoateți capacul și mirosiți! Cum altfel luați o decizie cu privire la ce lumânare să cumpărați? Verificați eticheta pentru a vedea ce fel de ceară veți arde? Contează acest lucru pentru dumneavoastră?

Majoritatea companiilor de lumânări produse în masă pot avea soia ca ingredient, dar lumânările nu sunt fabricate din ceară de soia. Parafina este cea mai folosită ceară pentru lumânări astăzi, în combinație cu ceară de albine, ceară de soia, ceară de palmier. Dintre toate opțiunile, ceara de soia este cea mai benefică atât pentru tine, cât și pentru mediu. De aceea, la WICK’D, lumânările sunt realizate din ceară de soia 100%.

 

Ce este ceara de soia?

Ceara de soia este o ceară 100% naturală și regenerabilă, derivată din boabele de soia vegetală. Este una dintre culturile aggricole majore cultivate în lume. După ce boabele sunt recoltate, acestea sunt curățate, decojite și rulate în fulgi. După extragerea uleiului din fulgi, materialul rămas este folosit pentru hrana animalelor. 
 


















Costul producerii cerii de parafină - cea mai folosită ceară pentru lumânări - este mult mai mic. Ceara de parafină este produsul procesului de purificare a petrolului. Când substanța ceroasă este îndepărtată din țiței, ceea ce rămâne este ceara de parafină.


Beneficiile cerii de soia

Ceara de soia este netoxică și arde mai curat, neconținând toxine, agenți cancerigeni sau poluanți. Acest lucru înseamnă că lumânările noastre sunt mai puțin susceptibile de a declanșa alergii. Fiind o ceară pe bază de legume, nu eliberează produși secundari dăunători și nu produce funingine care poate păta perdelele și pereții. 
Ceara de soia are un punct de topire mai mic decât parafina, iar din această cauză, lumînările din ceară de soia vor arde mai încet și mai mult decât lumânările cu parafină. Este o ceară biodegradabilă, ceea ce o face și ușor de curățat, cu apă și săpun. 
Această ceară este un ulei vegetal hidrogenat, care se transformă într-un solid la temperatura camerei. 


Ca majoritatea lucrurilor, când vine vorba de ceara pentru lumânări, cea naturală este cea mai bună alegere. 
Lumânările noastre sunt turnate manual, diu ceară de soia, folosind fitiluri din bumbac organic și parfumuri curate, de înaltă calitate. Vizitați magazinul nostru online pentru a aduce una dintre creațiile noastre la dumneavoastră acasă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!